Hotel > Australia > Gold CoastBroadbeach > Surf Regency Gold Coast

 


  

Surf Regency Gold Coast

3.5 star hotel    9 Laycock Street  3.8/5 "Baik"  (54 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Surf Regency Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


184th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dicemburui Penginapan di Gold Coast
Surf Regency adalah hotel menarik terletak di Gold Coast Australia dengan bintang Kedudukan 3.5. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 184th daripada sejumlah hotel 412 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 35 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 160 untuk AUD 330.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Surf Regency terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 184th dalam Gold Coast.

kawasan tempatan perbandingan seperti Broadbeach dan Main Beach yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Benowa, Mermaid Beach dan Southport juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Surf Regency. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Gold Coast ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Breakfree Aloha Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Surf Regency. Juga dalam kawasan adalah Surfers International Apartments dan Carlton Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Surfers International Apartments Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Surf Regency Gold Coast. Surf Regency Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s