Hotel > Amerika Syarikat > Granite FallsValley Courts > Granite Falls Super Motel

 


  

Granite Falls Super Motel

0 star hotel    845 Highway 212 West  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Granite Falls Super Motel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Granite Falls hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Fungsi Penginapan
Tempahlah perjalanan percutian Amerika Syarikat anda dan kekal di Granite Falls Super Motel 0 bintang, yang terletak di Granite Falls berhampiran Valley Courts. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 1fungsi. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Granite Falls dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, kolam renang Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Tempat Letak Kereta. Tetamu juga boleh menggunakan pendingin hawa, Haiwan Bela Mesra dan Pencapaian Warga kurang upaya, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Granite Falls Super Motel mempunyai 60 mudah tetapi berfungsi bilik dan kadar dari USD 54.98 kepada USD 79.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Yellow Medicine County Courthouse dan Yellow Medicine County Sheriffs Department. Dengan Granite Falls City Hall Granite Falls Police Department dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Valley Courts dan Montevideo yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Granite Falls. Benson, Canby dan Cashtown juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Granite Falls.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Granite Falls Super Motel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Granite Falls ke kiri.

Hotel berhampiran Valley Courts
2 bintang Crossings by GrandStay Inn and Suites dan Fiesta City Motel Montevideo yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Benson Inn dan COUNTRY INN SUITES BENSON adalah alternatif yang hebat berhampiran Granite Falls Super Motel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Granite Falls Super Motel.

Granite Falls Super Motel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s