Hotel > Amerika Syarikat > IndianapolisVertland > Super 8 Indianapolis/Northeast/Castleton

 


  

Super 8 Indianapolis/Northeast/Castleton

2 star hotel    7202 East 82nd Street  2.9/5 "Sederhana"  (30 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Super 8 Indianapolis/Northeast/Castleton

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


67th Kedudukan daripada 179 Indianapolis hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Super 8 Indianapolis/Northeast/Castleton Gambaran Umum
Super 8 Indianapolis/Northeast/Castleton bernas adalah penginapan2 bintang berhampiran Vertland dalam Indianapolis, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 5.8 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 179 Indianapolis dan berada di kedudukan nombor 67th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 74 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 49 untuk USD 99.

Lokasi
Sebagai 67th yang paling popular dalam hotel Indianapolis terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk The Indiana Heart Hospital dan Lawrence Township Fire Department Station 332. Lawrence Township Fire Department Station 331 dan Fishers Fire Department Station 93 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Indianapolis, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Vertland dan Castleton, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Hamilton Hills, Fairwood Hills dan Roxbury Pines juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Indianapolis.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Super 8 Indianapolis/Northeast/Castleton dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Indianapolis ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Super 8 Motel Indianapolis Northeast Castleton Area bintang 2 adalah berhampiran untuk Super 8 Indianapolis/Northeast/Castleton. Juga dalam kawasan adalah Super 8 Indianapolis NE Castleton Area Hotel dan Super 8 Castleton itu. Untuk pilihan lain cuba Hilton Indianapolis North yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Super 8 Indianapolis/Northeast/Castleton. Super 8 Indianapolis/Northeast/Castleton

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s