Hotel > Amerika Syarikat > VallejoSouth Vallejo > Super 8 Vallejo/Napa Valley

 


  

Super 8 Vallejo/Napa Valley

3 star hotel    2070 Solano Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (31 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Super 8 Vallejo/Napa Valley

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 21 Vallejo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bernas Penginapan di Vallejo
Super 8 Vallejo/Napa Valley 3 bintang adalah penginapan pemilihan dalam South Vallejo, dalam Vallejo, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan menarik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 21 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 60 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 59 untuk USD 89.99.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Super 8 Vallejo/Napa Valley terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Solano County Jail dan Vallejo Fire Department Station 4. Vallejo Fire Department Station 2 dan King-South Vallejo Community Center juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Vallejo.

Apabila Vallejo, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti South Vallejo dan Harry Floyd Terrace, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Carquinez Heights, Flosden Acres dan Glencove juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vallejo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Super 8 Vallejo/Napa Valley dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vallejo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Deluxe Inn bintang 2 adalah berhampiran untuk Super 8 Vallejo/Napa Valley. Juga dalam kawasan adalah Rodeway Inn Vallejo dan Islander Inn Vallejo itu. Untuk pilihan lain cuba Howard Johnson Inn & Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Super 8 Vallejo/Napa Valley.

Super 8 Vallejo/Napa Valley

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5293s