Hotel > Amerika Syarikat > East Hazel CrestSouth Harvey > Super 8 Motel East Hazel Crest

 


  

Super 8 Motel East Hazel Crest

2 star hotel    17220 South Halsted Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Super 8 Motel East Hazel Crest

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 East Hazel Crest hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari 3Selesa Penginapan
Tempahlah perjalanan percutian Amerika Syarikat anda dan kekal di Super 8 Motel East Hazel Crest 2 bintang, yang terletak di East Hazel Crest berhampiran South Harvey. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 39.99 untuk USD 54.99. Terdapat 145 bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam East Hazel Crest dan Super 8 Motel East Hazel Crest bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Harvey Fire Department Station 4 dan East Hazel Crest Fire Department Station 1 . Glenwood Fire Department Station 2 E-COM Consolidated Dispatch Center dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti South Harvey dan Thornton yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila East Hazel Crest. Thornton Junction, Homewood dan Harvey juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat East Hazel Crest.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Super 8 Motel East Hazel Crest. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan East Hazel Crest ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Super 8 East Hazel Crest bintang 2 adalah berhampiran untuk Super 8 Motel East Hazel Crest. Juga dalam kawasan adalah Homewood Hotel dan Red Carpet Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Clarion Inn S Holland yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Super 8 Motel East Hazel Crest.

Super 8 Motel East Hazel Crest

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6875s