Hotel > Amerika Syarikat > AlbanyFulford Heights > Super 8 Motel - Albany

 


  

Super 8 Motel - Albany

2 star hotel    2444 North Slappey Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Super 8 Motel - Albany

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 24 Albany hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bajet Super 8 Motel Albany
Super 8 Motel Albany julat-pertengahan adalah penginapan2 bintang berhampiran Fulford Heights dalam Albany, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 24 Albany dan berada di kedudukan nombor 8th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 56 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 51.95 untuk USD .

Lokasi
Sebagai 8th yang paling popular dalam hotel Albany terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk WJYZ-AM (Albany) dan Albany Fire Department Station 2. WKAK-FM (Albany) dan WALG-AM (Albany) juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Fulford Heights dan Northside yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Palmyra Acres, Whispering Pines dan Ken Gardens juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Albany.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Super 8 Motel Albany dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Albany ke kiri.

Hotel berhampiran Fulford Heights
2 bintang Super 8 Albany Ga dan Super 8 Motel Albany, GA yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Knights Inn Albany GA dan Albany Knights Inn adalah alternatif yang hebat berhampiran Super 8 Motel Albany.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Super 8 Motel - Albany.

Super 8 Motel - Albany

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5146s