Hotel > Amerika Syarikat > MesquiteBalch Springs > Super 8 Mesquite

 


  

Super 8 Mesquite

2 star hotel    121 Grand Junction   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Super 8 Mesquite

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 17 Mesquite hotel Booking.com
Semak Harga

 


Pertengahan tetapi sangat bagus Penginapan berdekatan Balch Springs
Selamat datang ke Super 8 Mesquite 2bintang, penginapan gembira berhampiran Balch Springs dalam Mesquite, Amerika Syarikat. Daripada jumlah hotel 17 dalam Mesquite, hotel ini kini menduduki tempat 5th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Super 8 Mesquite mempunyai 84 bijak bilik dan kadar dari USD 55 kepada USD 64.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Super 8 Mesquite terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk KEOM-FM (Mesquite) dan Mesquite Fire Department Station 4. Light Crust Doughboys Hall of Fame Museum dan Mesquite Fire Department Station 5 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Mesquite.

Apabila Mesquite, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Balch Springs dan New Hope, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Tripp, Sunnyvale dan Rylie juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mesquite.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Super 8 Mesquite dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mesquite ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Days Inn Mesquite Rodeo TX bintang 2 adalah berhampiran untuk Super 8 Mesquite. Juga dalam kawasan adalah Super 8 Motel Mesquite dan Holiday Inn Express Hotel And Suites Mesquite itu. Untuk pilihan lain cuba Hampton Inn & Suites Dallas-Mesquite yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Super 8 Mesquite.

Super 8 Mesquite

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6094s