Hotel > Amerika Syarikat > CelebrationBuena Vista > Super 8 Kissimmee Maingate Celebration

 


  

Super 8 Kissimmee Maingate Celebration

2 star hotel    5875 West Irlo Bronson Highway  1.6/5 ""  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Super 8 Kissimmee Maingate Celebration

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


80th Kedudukan daripada 75 Celebration hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Berfungsi tetapi menyenangkan Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Celebration, mencari lagi daripada Super 8 Kissimmee Maingate, penginapan bijak berhampiran Buena Vista dalam Amerika Syarikat. Pernilaian 2 bintang dan dengan '' Kedudukan tetamu 3.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pemotongan. Daripada jumlah hotel 75 dalam Celebration, hotel ini kini menduduki tempat 80th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 60 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 54.99 untuk USD 89.99.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Arabian Nights dan Osceola Department of Fire and Emergency Medical Services Station 72. Dengan Reedy Creek Emergency Services Station 1 Reedy Creek Emergency Services Station 4 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Celebration, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Buena Vista dan Lake Buena Vista, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Vineland, Bay Lake dan Loughman juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Celebration.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Super 8 Kissimmee Maingate. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Celebration ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Super 8 Motel Orlando Kissimmee Maingate bintang 2 adalah berhampiran untuk Super 8 Kissimmee Maingate. Juga dalam kawasan adalah Days Inn Maingate East dan Quality Suites - The Royale Parc Suites itu. Untuk pilihan lain cuba Roomba Inn & Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Super 8 Kissimmee Maingate Celebration. Super 8 Kissimmee Maingate Celebration

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s