Hotel > Amerika Syarikat > WyomingKentwood > Super 8 Wyoming/Grand Rapids

 


  

Super 8 Wyoming/Grand Rapids

2 star hotel    727 44th Street Southwest  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Super 8 Wyoming/Grand Rapids

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 3 Wyoming hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Super 8 Wyoming/Grand Rapids Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Wyoming, mencari lagi daripada Super 8 Wyoming/Grand Rapids, penginapan julat-pertengahan berhampiran Kentwood dalam Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 46.99 untuk USD 68.99. Terdapat 62 penarikan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Super 8 Wyoming/Grand Rapids terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Wyoming Fire Department Station 2 dan Wyoming Fire Department Headquarters. WYCE-FM (Wyoming) dan Wyoming City Hall juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Wyoming.

Apabila Wyoming, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kentwood dan Cutlerville, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Carlisle, North Byron Grand Rapids dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Super 8 Wyoming/Grand Rapids dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Wyoming ke kiri.

Hotel berhampiran Kentwood
2 bintang Super 8 Motel - Wyoming/Grand Rapids Area dan Brikcrete Motel Wyoming Grand Rapids yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hampton Inn Grand Rapids-South dan Howard Johnson Plaza Grand Rapids adalah alternatif yang hebat berhampiran Super 8 Wyoming/Grand Rapids.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Super 8 Wyoming/Grand Rapids.

Super 8 Wyoming/Grand Rapids

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4530s