Hotel > Amerika Syarikat > BeachwoodWoodmere > Super 8 Beachwood

 


  

Super 8 Beachwood

1 star hotel    3795 Orange Place  2.5/5 "Sederhana"  (55 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Super 8 Beachwood

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 12 Beachwood hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Super 8 Beachwood Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 1 dalam Beachwood, mencari lagi daripada Super 8 Beachwood, penginapan berfungsi tetapi menyenangkan berhampiran Woodmere dalam Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 8th daripada sejumlah hotel 12 di kawasan itu.

Bilik
Super 8 Beachwood mempunyai 128 mampu tetapi selesa bilik dan kadar dari USD 59.88 kepada USD 69.88.

Lokasi
Sebagai 8th yang paling popular dalam hotel Beachwood terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Orangewood Place Office Building dan Woodmere Fire Department. Chagrin-Richmond Plaza dan WCLV-FM (Cleveland) juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Beachwood, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Woodmere dan Orange, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Pepper Pike, North Solon dan Evergreen Manor juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Beachwood.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Super 8 Beachwood. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Beachwood ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hampton Inn & Suites Cleveland-Beachwood bintang 3 adalah berhampiran untuk Super 8 Beachwood. Juga dalam kawasan adalah Fairfield Inn & Suites Cleveland Beachwood dan Courtyard by Marriott Cleveland East-Beachwood itu. Untuk pilihan lain cuba Fairfield Inn & Suites by Marriott Cleveland Beachwood yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Super 8 Beachwood.

Super 8 Beachwood

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s