Hotel > Thailand > Kaeng KhoiBan Tha Kabok (1) > Supalai Pasak Resort And Spa Kaeng Khoi

 


  

Supalai Pasak Resort And Spa Kaeng Khoi

3 star hotel    79 Group 1, Adireksarn Road, Thaklor, Saraburi  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Supalai Pasak Resort And Spa Kaeng Khoi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Kaeng Khoi hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pertengahan tetapi sangat bagus Penginapan berdekatan Ban Tha Kabok (1)
Supalai Pasak Resort Hotel And Spa 3 bintang adalah penginapan gembira dalam Ban Tha Kabok (1), dalam Kaeng Khoi, Thailand. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.2. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu. Penginapan penapisan dan bersantai menikmati beberapa kemudahan dicemburui seperti Bilik Kecergasan Senaman dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Restoran disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga kolam renang, Tempat Letak Kereta dan Haiwan Bela Mesra disediakan semasa masa anda di Supalai Pasak Resort Hotel And Spa.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 220 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 1300 untuk THB 3000.

Apabila Kaeng Khoi, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Tha Kabok (1) dan Ban Song Khwae (1), kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Tha Kwian, Ban Tha Sala dan Ban Tha Kho juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kaeng Khoi.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Supalai Pasak Resort Hotel And Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kaeng Khoi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Buda Muaklek Resort bintang 4 adalah berhampiran untuk Supalai Pasak Resort Hotel And Spa. Juga dalam kawasan adalah Valley Garden Resort dan Raithantip Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Masi Camp Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Supalai Pasak Resort And Spa Kaeng Khoi.

Supalai Pasak Resort And Spa Kaeng Khoi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6563s