Hotel > Switzerland > Saas-FeeSaas-Grund > Sunstar Beau-Site Saas-Fee

 


  

Sunstar Beau-Site Saas-Fee

4 star hotel    Obere Dorfstrasse 30  2.5/5 "Sederhana"  (30 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunstar Beau-Site Saas-Fee

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 143 Saas-Fee hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menyeronokan Penginapan di Saas-Fee
Sunstar Hotel Beau Site Saas Fee 4 bintang adalah penginapan riben biru dalam Saas-Grund, dalam Saas-Fee, Switzerland. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan meriah. Ia juga kini menduduki tempat 11th daripada hotel 143 dalam Saas-Fee berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Sunstar Hotel Beau Site Saas Fee mempunyai 36 dicemburui bilik dan kadar dari CHF 162 kepada CHF 644.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Sunstar Hotel Beau Site Saas Fee terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Stuetze 5 der Felskinnbahn dan Stuetze der Seilbahn Gant-Hohtaelli. Betempshutte dan Ganterbruecke juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 11th dalam Saas-Fee.

Apabila Saas-Fee, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Saas-Grund dan Tamatten, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Saas-Almagell, Triftalp Zermeiggern dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Sunstar Hotel Beau Site Saas Fee dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saas-Fee ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Britannia bintang 2 adalah berhampiran untuk Sunstar Hotel Beau Site Saas Fee. Juga dalam kawasan adalah Old Saas-Fee dan Hotel Walser itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Europa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunstar Beau-Site Saas-Fee. Sunstar Beau-Site Saas-Fee

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5469s