Hotel > Amerika Syarikat > SpartanburgHub City Courts > Sunshine Inn Spartanburg

 


  

Sunshine Inn Spartanburg

2 star hotel    578 North Church St  2.2/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunshine Inn Spartanburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 24 Spartanburg hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sunshine Inn Spartanburg Gambaran Umum
Sunshine Inn Spartanburg adalah harta mampu tetapi selesa dalam Spartanburg, Amerika Syarikat berhampiran kawasan Hub City Courts itu. Dengan penginapan fungsi dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Sunshine Inn Spartanburg pilihan pertama anda. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 4.4. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 24 Spartanburg dan berada di kedudukan nombor 24th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Sunshine Inn Spartanburg mempunyai 80 selesa bilik dan kadar dari USD 44.95 kepada USD 49.95.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Spartanburg City Fire Department Station 3 dan Hugh S Black Hall. Dengan Snyder Hall Shipp Hall dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hub City Courts dan Summerhill yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Spartanburg. Hayne Station, Fairview Heights dan Washington Heights juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Spartanburg.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Sunshine Inn Spartanburg dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Spartanburg ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Days Inn Spartanburg/Downtown bintang 2 adalah berhampiran untuk Sunshine Inn Spartanburg. Juga dalam kawasan adalah Spartanburg Marriott at Renaissance Park dan College Inn Spartanburg itu. Untuk pilihan lain cuba Royal Inn Spartanburg yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunshine Inn Spartanburg.

Sunshine Inn Spartanburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s