Hotel > Australia > WoombyePalmwoods > Sunshine Coast Motor Lodge Woombye

 


  

Sunshine Coast Motor Lodge Woombye

3 star hotel    279 Nambour Connection Rd, Woombye  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunshine Coast Motor Lodge Woombye

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Woombye hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sunshine Coast Motor Lodge dalam Palmwoods
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Woombye, mencari lagi daripada Sunshine Coast Motor Lodge, penginapan bernas berhampiran Palmwoods dalam Australia. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 3 Woombye dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Sunshine Coast Motor Lodge mempunyai 16 pemilihan bilik dan kadar dari AUD 89 kepada AUD 170.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Sunshine Coast Motor Lodge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Woody Bay dan Bramble Bay. Gateway Bridge dan Doboy Bridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Woombye.

kawasan tempatan perbandingan seperti Palmwoods dan Nambour yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Twin Waters, Perwillowen dan Bli Bli juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Woombye.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Sunshine Coast Motor Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Woombye ke kiri.

Hotel berhampiran Palmwoods
4 bintang Red Bridge Motor Inn dan Sunshine Valley Cottages yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Rainforest Holiday Village dan Amytis Gardens Retreat & Day Spa adalah alternatif yang hebat berhampiran Sunshine Coast Motor Lodge.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunshine Coast Motor Lodge Woombye.

Sunshine Coast Motor Lodge Woombye

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s