Hotel > Latvia > JūrmalaMajori > Sunset Hotel Jūrmala

 


  

Sunset Hotel Jūrmala

0 star hotel    Pilsoņu iela 7/9  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunset Hotel Jūrmala

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 54 Jūrmala hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari 1Fungsi Penginapan
Sunset Hotel adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Majori daripada Jūrmala, Latvia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan mampu. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 54 Jūrmala dan berada di kedudukan nombor 7th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Sunset Hotel mempunyai 15 fungsi bilik dan kadar dari LVL 25 kepada LVL 200.

Apabila Jūrmala, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Majori dan Dzintari, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Varkali, Avoti dan Dubulti juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Jūrmala.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Sunset Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Jūrmala ada ke kiri.

Hotel berhampiran Majori
3 bintang Baltā Pūce dan Sea Side Apartments Jūrmala yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Jurmala Spa dan Jomas Seta adalah alternatif yang hebat berhampiran Sunset Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunset Hotel Jūrmala. Sunset Hotel Jūrmala

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s