Hotel > Romania > BucurestiDudu > Sunset Hotel Bucuresti

 


  

Sunset Hotel Bucuresti

3 star hotel    Bd Iuliu Maniu 594,sector 6  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunset Hotel Bucuresti

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 77 Bucuresti hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bagus Penginapan
Sunset Hotel adalah hotel sangat selesa yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Dudu daripada Bucuresti, Romania. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Romania. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 9th daripada sejumlah hotel 77 di kawasan itu.

Bilik
Sunset Hotel mempunyai 26 pemotongan bilik dan kadar dari RON 46 kepada RON 53.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Ciurel Telecommunication Tower dan Camin P16. Dengan Camin P8 Camin P7 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Bucuresti, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Dudu dan Chiajna, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Cioc, Rudeni Giulesti dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Sunset Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bucuresti ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Visconti Residence bintang 4 adalah berhampiran untuk Sunset Hotel. Juga dalam kawasan adalah Bucharest West Motel dan Vila Paris itu. Untuk pilihan lain cuba City Hotel Bucharest yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunset Hotel Bucuresti. Sunset Hotel Bucuresti

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4727s