Hotel > Malta > BugibbaSan Pawl il-Bahar > Sunseeker Holiday Complex Bugibba

 


  

Sunseeker Holiday Complex Bugibba

0 star hotel    Trejqet il-kulpara  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (145 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunseeker Holiday Complex Bugibba

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 7 Bugibba hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Bugibba, mencari lagi daripada Sunseeker Holiday Complex, penginapan bijak berhampiran San Pawl il-Bahar dalam Malta. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 9 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 7 dalam Bugibba berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Sunseeker Holiday Complex mempunyai 53 fungsi bilik dan kadar dari EUR 25 kepada EUR 77.15.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Bugibba terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Torri Qawra dan Salina Bay. Torri tal-Ghallis dan Il-Bajja ta' San-Pawl il-Bahar juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti San Pawl il-Bahar dan Il-Hamra yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Qawra, Erba' Mwiezeb dan Wardija Crossroads juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bugibba.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Sunseeker Holiday Complex dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bugibba ke kiri.

Hotel berhampiran San Pawl il-Bahar
3 bintang Sea View Hotel dan Relax Inn Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Primera Hotel dan Coral Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Sunseeker Holiday Complex.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunseeker Holiday Complex Bugibba.

Sunseeker Holiday Complex Bugibba

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s