Hotel > Mesir > HurghadaSoma Bay > Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa Hurghada

 


  

Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa Hurghada

5 star hotel    Makadi   3.3/5 "Sederhana"  (1497 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa Hurghada

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


34th Kedudukan daripada 229 Hurghada hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cemerlang Penginapan berdekatan Soma Bay
Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa adalah penginapan indah dengan bintang Kedudukan 5, yang terletak di kawasan Soma Bay daripada Hurghada, Mesir. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik terang. Ia juga kini menduduki tempat 34th daripada hotel 229 dalam Hurghada berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa mempunyai 698 bagus bilik dan kadar dari EGP 61.6 kepada EGP 281.

Lokasi
Sebagai 34th yang paling popular dalam hotel Hurghada terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Marsa Abu Makhadiq dan Sharm al `Arab. Sharm an Naqah dan Ghubbat Ra's Abu Sawmah juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Soma Bay dan Qadd el-Barud yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Port el Ghalib, Port Safaga dan El Gouna juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hurghada.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Hurghada ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sunrise Royal Makadi Resort bintang 5 adalah berhampiran untuk Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa. Juga dalam kawasan adalah Tia Heights Makadi Bay dan Fort Arabesque Resort, Spa & Villas itu. Untuk pilihan lain cuba Jaz Makadi Star Resort and Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa Hurghada. Sunrise Select Royal Makadi Resort & Spa Hurghada

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s