Hotel > Amerika Syarikat > University ParkLakewood Ranch > Sunrise Inn - Bradenton University Park

 


  

Sunrise Inn - Bradenton University Park

1 star hotel    668 67th Street Circle East  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunrise Inn - Bradenton University Park

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 1 University Park hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


1 Bintang di University Park
Panduan Terletak di kawasan yang Lakewood Ranch daripada University Park, Amerika Syarikat, Sunrise Inn Bradenton adalah pemotongan1 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan 4fungsi. Daripada jumlah hotel 1 dalam University Park, hotel ini kini menduduki tempat 6th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 101 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 90.99 untuk USD 49.99.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran East Manatee Fire Rescue Station 2 dan Manatee County Sheriff's Office Mounted. Dengan Florida Highway Patrol Station East Manatee Fire Rescue Station 1 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila University Park, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Lakewood Ranch dan Desoto Lakes, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. The Meadows, Kensington Park dan Belspur juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat University Park.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Sunrise Inn Bradenton dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di University Park ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Americas Best Value Inn bintang 2 adalah berhampiran untuk Sunrise Inn Bradenton. Juga dalam kawasan adalah Econo Lodge East Bradenton Hotel dan Comfort Inn Near Ellenton Outlet Mall itu. Untuk pilihan lain cuba Comfort Inn Bradenton yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunrise Inn - Bradenton University Park.

Sunrise Inn - Bradenton University Park

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s