Hotel > Jepun > Kokubukirishima-shi > Sunhotel Kokubu

 


  

Sunhotel Kokubu

3 star hotel    Kokubu Chuo 3-24-31  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunhotel Kokubu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Kokubu hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sunhotel Kokubu dalam kirishima-shi
Sunhotel Kokubu 3 bintang adalah penginapan gembira dalam kirishima-shi, dalam Kokubu, Jepun. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik penarikan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 4 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 120 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 5200 untuk JPY 5200.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Sunhotel Kokubu terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Kirishima-shiyakusho dan Mishima-murayakuba. Toshima-murayakuba dan Kagoshima-shiyakusho juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Kokubu.

kawasan tempatan perbandingan seperti kirishima-shi dan Hamanoichi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ronji, Ashidambaru dan Koramuki juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kokubu.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Sunhotel Kokubu dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kokubu ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Urban Hotel Kokubu bintang 2 adalah berhampiran untuk Sunhotel Kokubu. Juga dalam kawasan adalah Hotel Central Inn Kokubu dan Hotel Kyocera itu. Untuk pilihan lain cuba Myokan Tanaka Kaikan yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunhotel Kokubu.

Sunhotel Kokubu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2334s