Hotel > Malaysia > MelakaKampung Pasir > Sunflower Malacca Melaka

 


  

Sunflower Malacca Melaka

2 star hotel    No.57, Jalan PJ1, Taman Pertam Jaya, Padang Temu  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sunflower Malacca Melaka

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


72nd Kedudukan daripada 170 Melaka hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sunflower Hotel Malacca Gambaran Umum
Sunflower Hotel Malacca adalah harta selesa dalam Melaka, Malaysia berhampiran kawasan Kampung Pasir itu. Dengan penginapan 1selesa dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Sunflower Hotel Malacca pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 170 dalam Melaka, hotel ini kini menduduki tempat 72nd berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan bajet menikmati beberapa kemudahan berfungsi tetapi menyenangkan seperti 24 jam Penyambut Tetamu dan Tempat Letak Kereta. Untuk kemudahan, Internet kelajuan tinggi dan pendingin hawa disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Peti Keselamatan, Perkhidmatan Jamuan dan kabel TV disediakan semasa masa anda di Sunflower Hotel Malacca.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 37 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 44.83 untuk MYR 118.96.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Sunflower Hotel Malacca terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Muzium Budaya dan Teluk Papan. Teluk Pasir Panjang dan juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 72nd dalam Melaka.

Apabila Melaka, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kampung Pasir dan Kampung Pantai, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kampung Padang Kubu, Kampong Ladang Kampung Portugis dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Sunflower Hotel Malacca dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Melaka ke kiri.

Hotel berhampiran Kampung Pasir
2 bintang One Residence Stay dan HYJ Homestay yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Malacca Sweet Home Residence dan Tropical Terrace Homestay adalah alternatif yang hebat berhampiran Sunflower Hotel Malacca.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sunflower Malacca Melaka. Sunflower Malacca Melaka

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s