Hotel > India > PellingPemayangtse > Summit Newa Regency Pelling

 


  

Summit Newa Regency Pelling

0 star hotel    Lower Pelling  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Summit Newa Regency Pelling

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 6 Pelling hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fungsi Penginapan di Pelling
Summit Newa Regency 0 bintang adalah penginapan bijak dalam Pemayangtse, dalam Pelling, India. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 10 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Pinggiran Bandar' untuk penginapan di seluruh India. Daripada jumlah hotel 6 dalam Pelling, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari INR 3500 untuk INR 3500.

Apabila Pelling, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Pemayangtse dan Gyalshing, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Yuksom, Damthang dan Naya Bazar juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pelling.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Summit Newa Regency dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pelling ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Aryan Regency bintang 2 adalah berhampiran untuk Summit Newa Regency. Juga dalam kawasan adalah Pachu Village Resort dan Dee Regency itu. Untuk pilihan lain cuba Norbugang Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Summit Newa Regency Pelling.

Summit Newa Regency Pelling

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s