Hotel > Yunani > MegalochoriThermi > Suites Of Gods Megalochori

 


  

Suites Of Gods Megalochori

0 star hotel    Caldera, Athinios Rd  2.5/5 "Sederhana"  (132 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Suites Of Gods Megalochori

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 11 Megalochori hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Suites Of The Gods dalam Thermi
Thermi adalah penginapan kepada Suites Of The Gods diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang fungsi untuk bermalam di Megalochori, Yunani. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 11 dalam Megalochori berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Suites Of The Gods mempunyai 18 mampu bilik dan kadar dari EUR 70 kepada EUR 420.

Lokasi
Dengan hotel 11 dalam Megalochori dan Suites Of The Gods bertaraf 3rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Athinios dan Ormos Kakaki . Ormos Firon Ormos Balou dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Megalochori, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Thermi dan Pyrgos, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Mesaria, Vothonas Exo Gonia dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Suites Of The Gods dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Megalochori ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Athina Suites Fira Santorini bintang 0 adalah berhampiran untuk Suites Of The Gods. Juga dalam kawasan adalah Villa Aegeon dan Thermes Luxury Villas itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Star Santorini yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Suites Of Gods Megalochori.

Suites Of Gods Megalochori

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8750s