Hotel > Mexico > CancúnPuerto Juarez > Suites Cancun Center Cancún

 


  

Suites Cancun Center Cancún

3 star hotel    Alcatraces 32 SM 22MZ 10 Centro  3.2/5 "Sederhana"  (8 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Suites Cancun Center Cancún

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


95th Kedudukan daripada 207 Cancún hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menyeronokan Penginapan di Cancún
Suites Cancun Center baik adalah penginapan3 bintang berhampiran Puerto Juarez dalam Cancún, Mexico. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Mexico. Daripada jumlah hotel 207 dalam Cancún, hotel ini kini menduduki tempat 95th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 42 dengan penempahan pada harga yang murah dari MXN 54.72 untuk MXN 139.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Cocobongo Show & Disco dan 5ta Avenida. Dengan Museo de Cozumel dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Cancún, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Puerto Juarez dan La Isla, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Alfredo V. Bonfil, Punta Sam dan Isla Mujeres juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cancún.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Suites Cancun Center dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cancún ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Colonial Cancun bintang 3 adalah berhampiran untuk Suites Cancun Center. Juga dalam kawasan adalah Mayan Hostel dan Ramada Cancun City itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Xbalamque Resort and Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Suites Cancun Center Cancún. Suites Cancun Center Cancún

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s