Hotel > Mexico > ZapopanSanta Maria Tequepexpan > Suites Carolina Zapopan

 


  

Suites Carolina Zapopan

4 star hotel    Avenida Lopez Mateos Sur 3848  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Suites Carolina Zapopan

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 8 Zapopan hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Suites Carolina
Suites Carolina adalah penginapan menarik dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Santa Maria Tequepexpan daripada Zapopan, Mexico. Ulasan tetamu menjaringkan 8.4 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Daripada jumlah hotel 8 dalam Zapopan, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Suites Carolina mempunyai 80 indah bilik dan kadar dari MXN 52 kepada MXN 116.

Apabila Zapopan, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Santa Maria Tequepexpan dan Santa Ana Tepetitlan, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Toluquilla, Nueva Espana dan Ciudad Granja juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zapopan.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Suites Carolina. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Zapopan ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Puerta Del Sol Guadalajara bintang 4 adalah berhampiran untuk Suites Carolina. Juga dalam kawasan adalah Hotel Portonovo Plaza Expo dan Crowne Plaza Guadalajara itu. Untuk pilihan lain cuba Vista Express Plaza Del Sol Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Suites Carolina Zapopan.

Suites Carolina Zapopan

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s