Hotel > Jepun > TokyoSarugakucho > Hotel Suave Shibuya Tokyo

 


  

Hotel Suave Shibuya Tokyo

3 star hotel    Meguro-ku, Oohashi 2-24-4   4.1/5 "Cemerlang"  (29 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Suave Shibuya Tokyo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


119th Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Suave Shibuya Gambaran Umum
Hotel Suave Shibuya 3 bintang adalah penginapan bijak dan berfungsi dalam Sarugakucho, dalam Tokyo, Jepun. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8.2 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 652 Tokyo dan berada di kedudukan nombor 119th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 133 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 11000 untuk JPY 14000.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Suave Shibuya terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Cerulean Tower dan Meguro-kuyakusho. Carrot Tower dan Shibuya-kuyakusho juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 119th dalam Tokyo.

Apabila Tokyo, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Sarugakucho dan Shibuya, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Mishukucho, Shibuya dan Kami-meguro juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokyo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Hotel Suave Shibuya dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Olympic Inn Shibuya bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Suave Shibuya. Juga dalam kawasan adalah Hotel Fukudaya dan Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai itu. Untuk pilihan lain cuba Tokyu Stay Shibuya yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Suave Shibuya Tokyo. Hotel Suave Shibuya Tokyo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s