Hotel > Amerika Syarikat > SavannahRobert M Hitch Village > Studio Homes at Ellis Square Savannah

 


  

Studio Homes at Ellis Square Savannah

2 star hotel    120 West Bryan Street  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (40 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Studio Homes at Ellis Square Savannah

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 135 Savannah hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bijak dan selesa Penginapan berdekatan Robert M Hitch Village
Robert M Hitch Village adalah penginapan kepada Studio Homes at Ellis Square diberi bintang nilai 2. Ia adalah cara yang bernas untuk bermalam di Savannah, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 135 Savannah dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 28 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 119 untuk USD 1799.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran United States Custom House dan United States Customs House. Dengan Savannah City Hall River Street Train Museum dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Robert M Hitch Village dan Carver Village yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Clearview, LePageville dan Pine Gardens juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Savannah.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Studio Homes at Ellis Square dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Savannah ke kiri.

Hotel berhampiran Robert M Hitch Village
3 bintang The Studio Homes Savannah Hotel dan Avia Savannah Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Bohemian Hotel Savannah Riverfront, Autograph Collection dan Andaz Savannah - a Hyatt Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Studio Homes at Ellis Square.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Studio Homes at Ellis Square Savannah. Studio Homes at Ellis Square Savannah

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s