Hotel > Amerika Syarikat > LubbockDoud > Studio 6 Lubbock

 


  

Studio 6 Lubbock

2 star hotel    4521 Marsha Sharp Freeway  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Studio 6 Lubbock

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 44 Lubbock hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


2 Bintang di Lubbock
Studio 6 Lubbock adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Doud daripada Lubbock, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.6 - menjadikannya pilihan penarikan. Ia juga kini menduduki tempat 9th daripada hotel 44 dalam Lubbock berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 56 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 64.99 untuk USD 64.99.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran South Plains Emergency dan KOHM-FM (Lubbock). Dengan KTXT-FM (Lubbock) KTXT-TV (Lubbock) dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Lubbock, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Doud dan West End Place, kedua-dua yang dekat dengan hotel. West Carlisle, Carlisle dan Broadview juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lubbock.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Studio 6 Lubbock dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lubbock ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hawthorn Suites by Wyndham Lubbock Hotel bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Studio 6 Lubbock. Juga dalam kawasan adalah Motor Inns of America dan La Quinta Inn & Suites Lubbock West Medical Center itu. Untuk pilihan lain cuba Baymont Inn and Suites Lubbock yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Studio 6 Lubbock.

Studio 6 Lubbock

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8125s