Hotel > Slovenia > Rogaška SlatinaIrje > Hotel Strossmayer - Terme SPA Rogaska Rogaška Slatina

 


  

Hotel Strossmayer - Terme SPA Rogaska Rogaška Slatina

4 star hotel    Zdraviliski trg 12  2.5/5 "Sederhana"  (7 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Strossmayer - Terme SPA Rogaska Rogaška Slatina

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 12 Rogaška Slatina hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Baik Penginapan
Hotel Strossmayer Terme SPA Rogaska adalah penginapan 4meriah dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Irje daripada Rogaška Slatina, Slovenia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan cemerlang. Daripada jumlah hotel 12 dalam Rogaška Slatina, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Restoran Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Haiwan Bela Mesra dan kolam renang.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 60 untuk EUR 120. Terdapat 75 meriah bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Strossmayer Terme SPA Rogaska terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Zagreb TV Tower dan Zagorska Street Power Plant. Lomnicka dan Svetice rekreacijski centar juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Rogaška Slatina.

Apabila Rogaška Slatina, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Irje dan Spodnja Kostrivnica, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Trzisce, Rajnkovec dan Dolnja Rjavica juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rogaška Slatina.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Strossmayer Terme SPA Rogaska dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Rogaška Slatina ke kiri.

Hotel berhampiran Irje
4 bintang Hotel Styria - Terme SPA Rogaska dan Apartments Patricia yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Slatina dan Hotel Aleksander - Terme SPA Rogaska adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Strossmayer Terme SPA Rogaska.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Strossmayer - Terme SPA Rogaska Rogaška Slatina.

Hotel Strossmayer - Terme SPA Rogaska Rogaška Slatina

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2383s