Hotel > United Kingdom > Fort WilliamRoybridge > Stronlossit Inn Fort William

 


  

Stronlossit Inn Fort William

3 star hotel    The Stronlossit Inn  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Stronlossit Inn Fort William

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 48 Fort William hotel Booking.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Fort William
The Stronlossit Inn adalah penginapan menyegarkan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Roybridge daripada Fort William, United Kingdom. Daripada jumlah hotel 48 dalam Fort William, hotel ini kini menduduki tempat 13th berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik disediakan untuk tetamu bilik di The Stronlossit Inn. Juga disediakan Tempat Letak Kereta dan 24 jam Penyambut Tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Bilik Bebas-Rokok, Perkhidmatan Panggil Bangun dan Pertukaran Mata Wang.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 45 untuk GBP 67.

Lokasi
Sebagai 13th yang paling popular dalam hotel Fort William terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Glas-dhoire dan Glenfintaig House. Aberchalder Lodge dan Glen Nevis House juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Fort William, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Roybridge dan Bohuntine, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Bohenie, Monessie dan Spean Bridge juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fort William.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar The Stronlossit Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fort William ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Homagen B&B bintang 3 adalah berhampiran untuk The Stronlossit Inn. Juga dalam kawasan adalah Glenspean Lodge Hotel dan BEST WESTERN GLENSPEAN LODGE itu. Untuk pilihan lain cuba Coire Glas Guest House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Stronlossit Inn Fort William.

Stronlossit Inn Fort William

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s