Hotel > Jerman > FehmarnBurgstaaken > Strandhotel Bene Fehmarn

 


  

Strandhotel Bene Fehmarn

4 star hotel    Südstrandpromenade  5/5 "Pinggiran Bandar"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Strandhotel Bene Fehmarn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 9 Fehmarn hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Strandhotel Bene dalam Burgstaaken
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Fehmarn, mencari lagi daripada Strandhotel Bene, penginapan 2selesa berhampiran Burgstaaken dalam Jerman. Ulasan tetamu menjaringkan 10 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 9 Fehmarn dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 44 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 122 untuk EUR 208.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Fehmarn terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Fernmeldeturm Puttgarden dan Lemkenhafener Wiek. Orther Reede dan Gollendorfer Wiek juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Burgstaaken dan Burg auf Fehmarn yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Grossenbroderfahre, Wulfen dan Sahrensdorf juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fehmarn.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Strandhotel Bene dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fehmarn ke kiri.

Hotel berhampiran Burgstaaken
3 bintang IFA Fehmarn Hotel & Ferien-Centrum dan Hotel Restaurant Schützenhof yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Glaeßer Appartements - Mathilde dan Hotel Restaurant Burg-Klause adalah alternatif yang hebat berhampiran Strandhotel Bene.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Strandhotel Bene Fehmarn.

Strandhotel Bene Fehmarn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s