Hotel > Norway > GolKamben > Storefjell Resort Hotel Gol

 


  

Storefjell Resort Hotel Gol

3 star hotel    Golsfjellet  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Storefjell Resort Hotel Gol

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 11 Gol hotel Booking.com
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Penginapan berdekatan Kamben
Storefjell Resort Hotel adalah harta bersantai dalam Gol, Norway berhampiran kawasan Kamben itu. Dengan penginapan menyegarkan dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Storefjell Resort Hotel pilihan pertama anda. Daripada jumlah hotel 11 dalam Gol, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 300 dengan penempahan pada harga yang murah dari NOK 895 untuk NOK 1950.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kamben dan Asgardan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gol. Holtegard, Rolvshus dan Liagardan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gol.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Storefjell Resort Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gol ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kamben Høyfjellshotell bintang 0 adalah berhampiran untuk Storefjell Resort Hotel. Juga dalam kawasan adalah Ørterstølen Fjellstue dan Oset Høyfjellshotell itu. Untuk pilihan lain cuba Kvanhøgd Turistsenter yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Storefjell Resort Hotel Gol.

Storefjell Resort Hotel Gol

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s