Hotel > Amerika Syarikat > KentwoodEastmont > Staybridge Suites Grand Rapids-Kentwood

 


  

Staybridge Suites Grand Rapids-Kentwood

3 star hotel    3000 Lake Eastbrook Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (46 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Staybridge Suites Grand Rapids-Kentwood

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 8 Kentwood hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Staybridge Suites Grand Rapids Kentwood Gambaran Umum
Staybridge Suites Grand Rapids Kentwood adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Eastmont daripada Kentwood, Amerika Syarikat. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cantik. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 8 dalam Kentwood berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Haiwan Bela Mesra dan kolam renang.

Bilik
Staybridge Suites Grand Rapids Kentwood mempunyai 94 cemerlang bilik dan kadar dari USD 79 kepada USD 139.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Staybridge Suites Grand Rapids Kentwood terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk East Paris dan Kentwood Fire Department Station 2. Prince Conference Center dan DeVos Communication Center juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Kentwood.

kawasan tempatan perbandingan seperti Eastmont dan East Grand Rapids yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Cutlerville, Wyoming dan Carlisle juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kentwood.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Staybridge Suites Grand Rapids Kentwood. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kentwood ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk ESA Grand Rapids Kentwood Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Staybridge Suites Grand Rapids Kentwood. Juga dalam kawasan adalah Extended Stay America Grand Rapids Kentwood dan Extended Stay America Grand Rapids - Kentwood itu. Untuk pilihan lain cuba Holiday Inn Grand Rapids-Airport yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Staybridge Suites Grand Rapids-Kentwood.

Staybridge Suites Grand Rapids-Kentwood

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s