Hotel > United Kingdom > GloucesterHempstead > Station – RelaxInnz Gloucester

 


  

Station – RelaxInnz Gloucester

0 star hotel    Bruton Way  3.1/5 "Sederhana"  (55 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Station – RelaxInnz Gloucester

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 25 Gloucester hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Gloucester
Panduan Terletak di kawasan yang Hempstead daripada Gloucester, United Kingdom, Station Hotel – RelaxInnz adalah 4fungsi0 bintang penginapan. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu. Daripada jumlah hotel 25 dalam Gloucester, hotel ini kini menduduki tempat 13th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Station Hotel – RelaxInnz mempunyai 21 1fungsi bilik dan kadar dari GBP 29 kepada GBP 135.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Station Hotel – RelaxInnz terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Gloucester Mediumwave Transmitter, Mast Southwest dan Gloucester Mediumwave Transmitter, Mast Northeast. Little Shardington Mediumwave Transmitter dan Government Communications Headquarters juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 13th dalam Gloucester.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hempstead dan Barnwood yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gloucester. Matson, Innsworth dan Maisemore juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gloucester.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Station Hotel – RelaxInnz. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Gloucester ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk RELAXINNZ STATION HOTEL bintang 0 adalah berhampiran untuk Station Hotel – RelaxInnz. Juga dalam kawasan adalah Centre Lodge Guest House dan The New Inn – RelaxInnz itu. Untuk pilihan lain cuba Edward Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Station – RelaxInnz Gloucester.

Station – RelaxInnz Gloucester

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s