Hotel > United Kingdom > PerthNew Scone > Station Hotel Perth

 


  

Station Hotel Perth

0 star hotel    1 Leonard Street  2.6/5 "Sederhana"  (133 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Station Hotel Perth

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 33 Perth hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu Penginapan di Perth
Station Hotel adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan New Scone daripada Perth, United Kingdom. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 10th daripada sejumlah hotel 33 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 30 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 26 untuk GBP 399.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Station Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Perth/Friarton Road Mediumwave Transmitter dan McDiarmid Park. Bein Inn dan East End Park juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 10th dalam Perth.

Apabila Perth, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti New Scone dan Scone, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Bridge of Earn, Luncarty Stanley dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Station Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Perth ke kiri.

Hotel berhampiran New Scone
4 bintang Parklands Hotel dan Best Western Queens Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Grampian Hotel dan Heidl Guest House adalah alternatif yang hebat berhampiran Station Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Station Hotel Perth.

Station Hotel Perth

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s