Hotel > Perancis > Chilly-MazarinChamplan > Stars Chilly Mazarin Chilly-Mazarin

 


  

Stars Chilly Mazarin Chilly-Mazarin

2 star hotel    1 Rue Ampère  3.2/5 "Sederhana"  (44 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Stars Chilly Mazarin Chilly-Mazarin

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Chilly-Mazarin hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Stars Chilly Mazarin dalam Champlan
Stars Chilly Mazarin adalah penginapan penarikan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Champlan daripada Chilly-Mazarin, Perancis. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik berfungsi tetapi menyenangkan. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 4 dalam Chilly-Mazarin berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 45 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 36.9 untuk EUR 53.

Lokasi
Dengan hotel 4 dalam Chilly-Mazarin dan Stars Chilly Mazarin bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Villebon-de-Yvette transmitter, mast north dan Villebon-de-Yvette transmitter, mast south . Rue Courtois Rue Pierre Semard dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Chilly-Mazarin, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Champlan dan Longjumeau, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Massy, Le Petit Massy Wissous dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Stars Chilly Mazarin dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chilly-Mazarin ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Le Parthenon bintang 3 adalah berhampiran untuk Stars Chilly Mazarin. Juga dalam kawasan adalah Premiere Classe Chilly Mazarin dan Hôtel Balladins Chilly-Mazarin itu. Untuk pilihan lain cuba Résidence-Studi'home-Massy yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Stars Chilly Mazarin Chilly-Mazarin.

Stars Chilly Mazarin Chilly-Mazarin

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8125s