Hotel > United Kingdom > BlackburnMellor > Stanley House & Spa Blackburn

 


  

Stanley House & Spa Blackburn

4 star hotel    Further Lane  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Stanley House & Spa Blackburn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 11 Blackburn hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Stanley House Hotel & Spa Gambaran Umum
Tempahlah perjalanan percutian United Kingdom anda dan kekal di Stanley House Hotel & Spa 4 bintang, yang terletak di Blackburn berhampiran Mellor. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik julat-pertengahan. Daripada jumlah hotel 11 dalam Blackburn, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Stanley House Hotel & Spa mempunyai 12 meriah bilik dan kadar dari GBP 132 kepada GBP 207.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Blackburn terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Hoghton Tower dan Preston Mediumwave Transmitter, Mast North. Preston Mediumwave Transmitter, Mast South dan Samlesbury Lower Hall juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Mellor dan Cherry Tree yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Feniscowles, Balderstone dan Meadowbank juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Blackburn.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Stanley House Hotel & Spa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Blackburn ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Millstone At Mellor- a Thwaites Inn of Character bintang 5 adalah berhampiran untuk Stanley House Hotel & Spa. Juga dalam kawasan adalah Stanley House Hotel Blackburn dan Old Dads Barn Bed Breakfast itu. Untuk pilihan lain cuba Feildens Arms yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Stanley House & Spa Blackburn.

Stanley House & Spa Blackburn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7813s