Hotel > Amerika Syarikat > Los AngelesCrescent > Standard, Hollywood Los Angeles

 


  

Standard, Hollywood Los Angeles

3 star hotel    8300 Sunset Boulevard  3.5/5 "Baik"  (365 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Standard, Hollywood Los Angeles

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


144th Kedudukan daripada 336 Los Angeles hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


The Standard, Hollywood Gambaran Umum
The Standard, Hollywood adalah hotel selesa terletak di Los Angeles Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 3. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 144th daripada sejumlah hotel 336 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 139 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 215 untuk USD 295.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Standard, Hollywood terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Argyle Salon dan Globe Playhouse. Mac Center For Art And Architecture dan Los Angeles County Fire Department Station 8 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 144th dalam Los Angeles.

Apabila Los Angeles, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Crescent dan Norma Triangle, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Melrose, Beverly Center dan Trousdale Estates juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Los Angeles.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar The Standard, Hollywood dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Los Angeles ke kiri.

Hotel berhampiran Crescent
3 bintang Best Western PLUS Sunset Plaza dan Sunset Tower Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Best Western Sunset Plaza Hotel dan Andaz West Hollywood adalah alternatif yang hebat berhampiran The Standard, Hollywood.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Standard, Hollywood Los Angeles. Standard, Hollywood Los Angeles

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8906s