Hotel > Jerman > WesterlandSuderende > Hotel Stadt Hamburg Westerland

 


  

Hotel Stadt Hamburg Westerland

0 star hotel    Strandstr. 2  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Stadt Hamburg Westerland

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 36 Westerland hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Westerland
Hotel Stadt Hamburg adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Suderende daripada Westerland, Jerman. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 36 Westerland dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Stadt Hamburg mempunyai 70 fungsi bilik dan kadar dari EUR 170 kepada EUR 410.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Stadt Hamburg terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk LORAN-C Sendemast Rantum dan Blidselbucht. Sendeturm Morsum dan Konigshafen juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Westerland.

kawasan tempatan perbandingan seperti Suderende dan Dikjendeel yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Westerland. Tinnum, Wenningstedt dan Braderup juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Westerland.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Stadt Hamburg dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Westerland ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel garni Sylter Hof und Villa Kristina bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Stadt Hamburg. Juga dalam kawasan adalah Villa Gudrun dan Pension Haus Lassen itu. Untuk pilihan lain cuba Villa 54° Nord yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Stadt Hamburg Westerland.

Hotel Stadt Hamburg Westerland

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s