Hotel > Jerman > GehrdenLemmie > Hotel Stadt Gehrden

 


  

Hotel Stadt Gehrden

3 star hotel    Schulstraße 18  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Stadt Gehrden

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Gehrden hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Stadt Gehrden dalam Lemmie
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Gehrden, mencari lagi daripada Hotel Stadt Gehrden, penginapan bernas berhampiran Lemmie dalam Jerman. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu. Penginapan penarikan menikmati beberapa kemudahan bijak dan berfungsi seperti Haiwan Bela Mesra dan Tempat Letak Kereta. Untuk kemudahan, Internet kelajuan tinggi dan Lif disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan kabel TV, Bilik Bebas-Rokok dan Perkhidmatan Jamuan, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 68 untuk EUR 130. Terdapat 44 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 2 dalam Gehrden dan Hotel Stadt Gehrden bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sendemast Hemmingen dan Wasser- und Schifffahrtsdirektion Mitte . Forsterei Horn Telemoritz / VW-Tower dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Gehrden, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lemmie dan Everloh, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Sorsum, Northen Benthe dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Stadt Gehrden dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gehrden ke kiri.

Hotel berhampiran Lemmie
2 bintang Hotel Ratskeller Gehrden dan Hotel Benther Berg yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk ABT Apartments Wennigsen dan Hotel Marjani adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Stadt Gehrden.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Stadt Gehrden.

Hotel Stadt Gehrden

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s