Hotel > Ireland > GalwayShancroagh > St. Judes Lodge B&B Galway

 


  

St. Judes Lodge B&B Galway

3 star hotel    24 College Road  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (81 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di St. Judes Lodge B&B Galway

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 92 Galway hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bersantai Penginapan berdekatan Shancroagh
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Galway, mencari lagi daripada St. Judes Lodge B&B, penginapan bijak dan selesa berhampiran Shancroagh dalam Ireland. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 9th daripada hotel 92 dalam Galway berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 38 untuk EUR 460. Terdapat 21 semua majlis bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, St. Judes Lodge B&B terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Lower Dominick Street dan Terryland Park. Oranmore Bay dan Waterdale juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Galway.

kawasan tempatan perbandingan seperti Shancroagh dan Terryland yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Coolagh, Claddagh dan Castlegar juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Galway.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar St. Judes Lodge B&B dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Galway ke kiri.

Hotel berhampiran Shancroagh
0 bintang Ashford Manor Guesthouse dan Amber Lodge B&B yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Amber Lodge Bed and Breakfast dan Lynfield Guesthouse adalah alternatif yang hebat berhampiran St. Judes Lodge B&B.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di St. Judes Lodge B&B Galway. St. Judes Lodge B&B Galway

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s