Hotel > United Kingdom > St AlbansBernards Heath > St Michael's Manor - St Albans

 


  

St Michael's Manor - St Albans

4 star hotel    Fishpool Street  5/5 "Pinggiran Bandar"  (174 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di St Michael's Manor - St Albans

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 9 St Albans hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bergaya Penginapan
St Michael's Manor Hotel St Albans adalah penginapan bernas dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Bernards Heath daripada St Albans, United Kingdom. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 9 dalam St Albans berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 30 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 135 untuk GBP 240.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel St Albans terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Matralford dan Bushey Hall. Vicarage Road dan Saffron Green Mediumwave Transmitter, Mast 1 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bernards Heath dan Fleetville yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Park Street, The Camp dan Napsbury Park juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat St Albans.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar St Michael's Manor Hotel St Albans dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di St Albans ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Comfort Hotel Luton bintang 2 adalah berhampiran untuk St Michael's Manor Hotel St Albans. Juga dalam kawasan adalah Comfort Hotel St. Albans dan White Hart Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba 178 london road bed and breakfast yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di St Michael's Manor - St Albans.

St Michael's Manor - St Albans

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3086s