Hotel > Sweden > LinköpingTannefors > Stångå Hotell - Sweden Hotels Linköping

 


  

Stångå Hotell - Sweden Hotels Linköping

3 star hotel    Tullgränd 4  2.5/5 "Sederhana"  (9 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Stångå Hotell - Sweden Hotels Linköping

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 17 Linköping hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

 


3 Bintang di Linköping
Panduan Terletak di kawasan yang Tannefors daripada Linköping, Sweden, Stångå Hotell Sweden Hotels adalah gembira3 bintang penginapan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 17 Linköping dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 41 dengan penempahan pada harga yang murah dari SEK 671 untuk SEK 1245.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Stångå Hotell Sweden Hotels terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Tullbron dan Sagateatern. Cloetta Center dan OEstgoetateatern juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Linköping.

Apabila Linköping, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Tannefors dan Berga, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Mortlosa, Garstad dan Haninge juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Linköping.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Easytobook and Booking.com. Mencari kadar Stångå Hotell Sweden Hotels dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Linköping ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Stanga Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Stångå Hotell Sweden Hotels. Juga dalam kawasan adalah Hotell Östergyllen dan Park Hotel Linköping Fawlty Towers itu. Untuk pilihan lain cuba Scandic Linköping City yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Stångå Hotell - Sweden Hotels Linköping.

Stångå Hotell - Sweden Hotels Linköping

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s