Hotel > Australia > Thredbo > Squatters Run Apartments Thredbo

 


  

Squatters Run Apartments Thredbo

4 star hotel    Diggings Terrace  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Squatters Run Apartments Thredbo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 19 Thredbo hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Thredbo
Squatters Run Apartments adalah penginapan bijak dan berfungsi dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan daripada Thredbo, Australia. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 19 Thredbo dan berada di kedudukan nombor 5th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Squatters Run Apartments mempunyai 17 menyeronokan bilik dan kadar dari AUD 160 kepada AUD 255.

Apabila Thredbo, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk dan , kedua-dua yang dekat dengan hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Thredbo.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Squatters Run Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Thredbo ada ke kiri.

Hotel berhampiran
3 bintang Boali Lodge dan Redgums Private Holiday Apartment yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Angala 2 Private Holiday Apartment dan Bobuck 3B - Village adalah alternatif yang hebat berhampiran Squatters Run Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Squatters Run Apartments Thredbo.

Squatters Run Apartments Thredbo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s