Hotel > Itali > Cortina d'AmpezzoChiave > Sporting Villa Blu Cortina d'Ampezzo

 


  

Sporting Villa Blu Cortina d'Ampezzo

4 star hotel    Località Verocai 73  5/5 "Pinggiran Bandar"  (22 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sporting Villa Blu Cortina d'Ampezzo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 47 Cortina d'Ampezzo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bergaya Sporting Hotel Villa Blu
Sporting Hotel Villa Blu riben biru adalah penginapan4 bintang berhampiran Chiave dalam Cortina d'Ampezzo, Itali. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan canggih. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 47 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 90 untuk EUR 500. Terdapat 48 terang bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Cortina d'Ampezzo terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Brunico Mediumwave Transmitter dan Bressanone Mediumwave Transmitter. Grasecklbrucke dan Swarovski Kristallwelten juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Cortina d'Ampezzo, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Chiave dan Maion, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ronco, Col dan Alvera juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cortina d'Ampezzo.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Sporting Hotel Villa Blu. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Cortina d'Ampezzo ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Trieste bintang 3 adalah berhampiran untuk Sporting Hotel Villa Blu. Juga dalam kawasan adalah Hotel Menardi dan Parc Hotel Victoria itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Montana yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sporting Villa Blu Cortina d'Ampezzo.

Sporting Villa Blu Cortina d'Ampezzo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s