Hotel > Malta > MelliehaIx-Xaghra ta' Barra > Splendid Guesthouse Mellieha

 


  

Splendid Guesthouse Mellieha

0 star hotel    Parish Priest Magri Street  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Splendid Guesthouse Mellieha

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 20 Mellieha hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


1Fungsi Penginapan berdekatan Ix-Xaghra ta' Barra
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Mellieha, mencari lagi daripada Splendid Guesthouse, penginapan fungsi berhampiran Ix-Xaghra ta' Barra dalam Malta. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 20 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 50 untuk EUR 54. Terdapat 10 4fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 20 dalam Mellieha dan Splendid Guesthouse bertaraf 11th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Il-Bajja tal-Mellieha dan It-Torri ta' Ghajn Znuber . Il-Bajja ta' San-Pawl il-Bahar It-Torri l-Ahmar dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ix-Xaghra ta' Barra dan Il-Qortin ta' Ghajn Zejtuna yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Mellieha. Ghajn Zejtuna, Mizieb dan Is-Sellum juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mellieha.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Splendid Guesthouse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mellieha ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Village Apartments bintang 0 adalah berhampiran untuk Splendid Guesthouse. Juga dalam kawasan adalah Pergola Club Hotel & Spa dan Paradise Bay Resort Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Mellieha Centre Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Splendid Guesthouse Mellieha.

Splendid Guesthouse Mellieha

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s