Hotel > Austria > Loipersdorf bei FurstenfeldGillersdorf > Hotel Loipersdorf Spa & Conference Loipersdorf bei Furstenfeld

 


  

Hotel Loipersdorf Spa & Conference Loipersdorf bei Furstenfeld

4 star hotel    Schaffelbadstraße 219  3.7/5 "Baik"  (69 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Loipersdorf Spa & Conference Loipersdorf bei Furstenfeld

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 12 Loipersdorf bei Furstenfeld hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Loipersdorf Spa & Conference dalam Gillersdorf
Hotel Loipersdorf Spa & Conference adalah hotel bagus yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Gillersdorf daripada Loipersdorf bei Furstenfeld, Austria. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.4 - menjadikannya pilihan cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 12 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Hotel Loipersdorf Spa & Conference. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Tetamu juga boleh menggunakan Haiwan Bela Mesra, Tempat Letak Kereta dan kolam renang, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Hotel Loipersdorf Spa & Conference mempunyai 244 cemerlang bilik dan kadar dari EUR 114 kepada EUR 189.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Loipersdorf Spa & Conference terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Harmashatar dan Sendeturm Stradner Kogel. Murska Sobota transmitter dan Tezno Radio Mast juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Loipersdorf bei Furstenfeld.

kawasan tempatan perbandingan seperti Gillersdorf dan Stein yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Grieselstein, Hiebuchl dan Stieglitz juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Loipersdorf bei Furstenfeld.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Loipersdorf Spa & Conference dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Loipersdorf bei Furstenfeld ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Das Römerstein - das Golf&Relax-Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Loipersdorf Spa & Conference. Juga dalam kawasan adalah Thermenhotel Kowald dan Hotel Vier Jahreszeiten itu. Untuk pilihan lain cuba Maiers Wellnesshotel Loipersdorf yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Loipersdorf Spa & Conference Loipersdorf bei Furstenfeld.

Hotel Loipersdorf Spa & Conference Loipersdorf bei Furstenfeld

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s