Hotel > Amerika Syarikat > South HollandEast Hazel Crest > South Holland Inn

 


  

South Holland Inn

2 star hotel    17225 Halsted Street  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di South Holland Inn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 South Holland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari 3Sesuai Penginapan
East Hazel Crest adalah penginapan kepada South Holland Inn diberi bintang nilai 2. Ia adalah cara yang julat-pertengahan untuk bermalam di South Holland, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan bersantai. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 102 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 45 untuk USD .

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel South Holland terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Harvey Fire Department Station 4 dan East Hazel Crest Fire Department Station 1. E-COM Consolidated Dispatch Center dan Glenwood Fire Department Station 2 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila South Holland, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti East Hazel Crest dan South Harvey, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Thornton Junction, Phoenix Thornton dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di South Holland Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan South Holland ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Red Carpet Inn bintang 1 adalah berhampiran untuk South Holland Inn. Juga dalam kawasan adalah Knights Inn Hazel Crest dan Econo Lodge Harvey itu. Untuk pilihan lain cuba Travelodge Harvey, IL yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di South Holland Inn.

South Holland Inn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s