Hotel > Amerika Syarikat > SonomaBoyes Hot Springs > Sonoma Creek Inn

 


  

Sonoma Creek Inn

2 star hotel    239 Boyes Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sonoma Creek Inn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 12 Sonoma hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di Sonoma
Selamat datang ke Sonoma Creek Inn 2bintang, penginapan pemotongan berhampiran Boyes Hot Springs dalam Sonoma, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 12 dalam Sonoma, hotel ini kini menduduki tempat 7th berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Internet kelajuan tinggi, Pembantu Kunjungan Tempat Letak Kereta dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk pendingin hawa, Peti sejuk dan Bilik Bebas-Rokok.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 16 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 75 untuk USD 199.

Lokasi
Sebagai 7th yang paling popular dalam hotel Sonoma terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sonoma Valley Fire and Rescue Authority Station 3 dan Sonoma Valley Fire and Rescue Authority Station 2. Lachryma Montis dan Sonoma Valley Veterans War Memorial Building juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Sonoma, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Boyes Hot Springs dan Fetters Hot Springs, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Fetters Hot Springs-Agua Caliente, Agua Caliente dan Verano juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sonoma.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Sonoma Creek Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sonoma ke kiri.

Hotel berhampiran Boyes Hot Springs
4 bintang Fairmont Sonoma Mission Inn dan Cinnamon Bear Creekside Inn Bed And Breakfast yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk El Pueblo Inn dan Cooperage Inn adalah alternatif yang hebat berhampiran Sonoma Creek Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sonoma Creek Inn.

Sonoma Creek Inn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s