Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Chieu > Song Anh 2 Hotel Ho Chi Minh

 


  

Song Anh 2 Hotel Ho Chi Minh

2 star hotel    191 Le Thanh Ton  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Song Anh 2 Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


236th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan berdekatan Xom Chieu
Tempahlah perjalanan percutian Vietnam anda dan kekal di Song Anh 2 Hotel 2 bintang, yang terletak di Ho Chi Minh berhampiran Xom Chieu. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.6. Daripada jumlah hotel 653 dalam Ho Chi Minh, hotel ini kini menduduki tempat 236th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Song Anh 2 Hotel mempunyai 40 julat-pertengahan bilik dan kadar dari VND 25 kepada VND .

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran San Van Dong Vuon Tao Dan dan So Lao Dong. Dengan Rex hotel-movie theater Uy Ban Nhan Dan TP HCM dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Ho Chi Minh, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Xom Chieu dan Da Kao, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ap Dinh, Tan Dinh Xom Thu Thiem dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Song Anh 2 Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Hotel berhampiran Xom Chieu
2 bintang Nhat Ha Hotel dan Lien An Saigon Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Koniko Backpackers Hostel dan Ngan Ha Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Song Anh 2 Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Song Anh 2 Hotel Ho Chi Minh. Song Anh 2 Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3584s